expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

bagi kucing makan yer~!!

Wednesday, 10 August 2011

keputusan kontest muka entah pape jew...

gua x nak cakap bnyak dalam entry kali nie sebab ghua tgah cbuk sangat...
sampai nak update blog pon x sempat....

tp gua luangkan jugak laa mase untok decide sapew yang menang sebab gua dah janji kan..
janji mesti ditepati..
nak2 bulan pose nie..
x baik menipu taw...

err..korang pose x?????

ok.....
sebab x bnyak penyertaan..(kecewa..)huhuhuhh..(tp alhamdulillah laa.. ada jugak yang join kan..)
gua hanya amik 3 orang pemenang sahaja..


jengjengjeng~!!


tempat ketiga>>>



2nd place>>>>


and

1st place>>>>



kepada para pemenang sila hantar alamat anda kepada email>>luqmanhakimi1992@gmail.com
untuk tujuan penghantaran adiah~!!

chill lah~!!
thanks support kontest kucing nie

3 comments:

  1. hahaha....tenks kucing....sbb inform....tp mmg la...mana nak tau tu einz....mak cik tercekik biskut eh???sadis sungguh~haahahahaaa....

    ReplyDelete
  2. hahah.kentut tapi sendiri tutup idung?kantoi sudah.hahaha~
    thanx ya kucing.....

    ReplyDelete
  3. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    ReplyDelete