expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

bagi kucing makan yer~!!

Monday, 30 May 2011

akibat 2 hari tak melancap


gua bnyak sangat kerja..
dan gua nak merungut...
jom tengok budak nie merungut



x tidor dua ari x per.... kalau 2 ari x melancap?????hahahahaha...oppss..melucah lakk....
 p/s: suke sangat video yang dia buat..semua best2....AND gua bukan kaki lancap k.......

sape2 rase muker dia burok..meh join kontest







Friday, 27 May 2011

kontest muka ntah pape jer

AWAS~ini sticky post...post terbaru kat bawah yer~!!


disebabkan gua baru jer cashout dari churp-churp dan dapat bonus ckit sebab bnyak tempahan......
gua nak buat kontest ni tok korang.....
gua pon nak kongsi ngan korang laa...moga-moga murah rezeki gua.....


senang jer nak join.....

  1. mesti jadi follower gua
  2. letak pic gian ghairah korang yang tgah buat muker burok bebenor....ikot korang laa nak buat muker monyet ker...hidong babi ker..(opsss)...nak jelir ker....asalkan burok jer gua tngok muker korang ...biar gua menyampah tgok muker korang..hahahha (contoh pic cam member aku kat atas tu...)
  3. citer pasal pic tu *x wajib*
  4. nyatakan entry kat blog nie yang korang shuker.....
  5. tag 2@3 blogger dan pastikan dorang taw dorang di tag (biar gempak ckit kontest nie) lagi ramai join...lagi laa gua rase nak bagi adiah besar2 dan bnyak2..(pokai laa gua nnti)
  6. jgan lpe letak link ke entry ni kat entry tersebut...mne taw ada orang nak join pas tgok blog korang...
  7. tinggalkan url entry tersebut kat ruangan komen..senang gua nak jejak
  8. kiss aku.......hhahahahah(gurau jer...tp kalau nak kiss gak bleh ..untok mereka yang comel jer...ahakz...).. 
rase-rasenyer.. 2 jer kowt.... enjoy yer.....
tarikh tutop... 27 JUN 2011  27 JULAI(sorry sebab gua tgah sambung blajar..so..kene lanjutkan tarikh) ..sebulan 2bulan tempoh korang bermuka cun pelik..haha

adiah???? hohohohoho...setakat nie biar rahsia dulu.....
yang pasti lumayan gak laa......
salah sorang sponsor adalah kedai cokelat.....x termasuk hadiah dari gua lagi

untuk entry nie.... gua tag
cik AMIRA yang x gosok gigi
LIYANA yang suker main game
EIDA: bibik kucing gua

selamat mencuba~!!
adios~!!






Monday, 23 May 2011

cinta terlarang..salahkah?????


dunia dah berubah...salahkah hubungan kami??????




agak2nya....anak apa yang keluar ekk??? panggil  BARA.....(badak+kura) x pon.. KUDAK..
hahaha
masa nie baik laa.....time x der makanan...mampus ko monyet... errrr..babun...errr lutong...ahhh..ikot lu laa....
 bodoh laa arnab tikus nie.... die sajer jer tnggu lu besar ckit...pastu baru dia makan...
 kiss cikit......
omg.....mampus laa kucing tu malam pertama nanti.....
kucing hitam kan kucing wizard@witch...dia guna sihir pikat hanjing tu....
ramainyer makanan....hahhahaha

Saturday, 21 May 2011

bestnyer jilat, gigit kaki....

memang best....korang x percaya ker????
rugi kalo korang x merasa best sangat...
skali merasa, nak lagi taw....
best sesangat..gua x leh lupa saat gua mula dengan menjilat, kemudian gua kulum..pastu gua gigit and gua telan.....
kendian habis...owhhh tahik~!!

err.....korang pikir macam nie ker????

arghhhh~!!(bukan bunyi gua berjimak 0k...apelah korang nie...ingat setiap kali gua menjerit tu gua berjimak ker???)

bukan kaki tu lah.....kaki nie...

adehhh...(kene lempang ngan member gua)

dia kater nie bkan kaki tapi peha...
peha ker???
entah... lantak r... gua panggil kaki....
ada gua kesah????

p/s:gua malas update blog beberqapa hari nie sebab gua x der mo0d....gua pikir nak berhenti blogging jer....1 lagi... time gua x blog laa ada BE....ha..kang da ciput jer dapat sebab traffic kompem kurang kan...hurrmmm...anyway..thanks bg BE yer nuffnang





Wednesday, 18 May 2011

taw tak kenapa orang tak follow lu walhal lu dah follow orang tu...

lu sombong, bongkak, riak, takbur...
dah laa gemok, buncit plak tu.....
wei gemok pendek.....lu ingat blog lu hot sgat ker....stakat 100-200 followers jer..
p mampus laa.....

hhaaaa...kang x pasal2 kena sumpah seranah.... 
actually...kadang2 salah kita jugak sebab kita hanya follow dan tidak tinggalkan jejak seperti  tahik kat jamban komen @ mesej kat  shoutbox...
follow sahaja pon bleh..tp kadang2..ada problem seperti masalah ini..

haa...tgok..apabila blogger tu nak follow korang balik..ni masalahnyer... link tok ke blog korang x der....

untuk atasi masalah tu..
follow step2 dibawah...simple jer...makcik tua kerempot belakang rumah gua pon bleh buat sambil berak..taw x????

step 1>>>>  pergi kat OPTIONS di bahagian follow.....dan tekan SITE SETTING..tgok gambar lau x paham



step 2>>>>  pastu akan keluar cam pic di bawah..kendian.. tekan ADD LINK







step 3>>>>  pastu tulis laa link URL blog korang dan NAME untok publish....

step 3>>>> berterima kasih pada gua yer....(klik semua iklan churp2 gua) hahaha



done... 2 jer....senang giler kan...
gua sebenarnyer buat tutorial nie sebab gua kesian kat blogger-blogger trutama yang masih baru cam gua...
yang ni pon gua blajar dr saper entah..lpe lak....
trutamanyer followers gua yang ke 69....
gua sebenarnya suka no 69...sebab melambangkan kelucahan keunikan...(mampos gua)
anyway..thanks to folowers gua yang ke-69 iaitu ANIFF...
entry nie khas tok lu...
nasib baik lu berak kat tandas awam shoutbox gua..
lau x.. gua x dapat jejak lu...
blog lu co0l giler...followers pon ramai..ramai dari aku..hahaha...(ada hati nak mengajar lu kan..)
ada gua kesah....hahaha

PANAS>>> kantoi melancap..padan muka lu~!!
jom tengok pompuan ni buat per...



p/s: nak taw x per makna 69 tu?? ce tnyer ayeem x pon Hamzah Ian si otomen ataupon Encik Telor






Sunday, 15 May 2011

GA Header & Template Blogspot!

join GA lagi aku..
tp x penah menang pon...
kali  ni GA dari Aliff
aku minat nak masuk GA nie sebab adiah dier menarik gila babi..

adiahnyer header n banner...
maklumlah..aku nie x der header ..banerr lagi laa...
hahah



header impian aku..ermm...
kucing tengah berak pegang banner yang ada tulis nama blog nie..
tp x nak kucing betoi...nak kucing yang dilukis...

2 jer...hahah..simple kan..ko bleh buat pnyer bro alief....


aku mesti menang sebab nenek tua bangka belakang umah aku tu gelak kat aku sebab blog aku x der header...
ko tu dah tua nenek keropok kerempot.. x yah nak blogging laa..

2 jer kowt alasan aku...

ha.. 2 jer bro alief...gua nak menang ok~!!




Friday, 13 May 2011

jawab survey dapat duit??

tahu x..selain dr kita mengharapkan nuffnang dan churpchurp,
kita juga boleh dapatkan bawang daripada cara yang lain...
pernah dengar i-panel online x?

nak join, klik jer pic or link web tersebut dan daftar...

 
(macamni laa maklumat yang dia nak masa daftar)


pastu klik "halaman saya"

(akan keluar senarai survey yang ada pada masa sekarang)

anda hanya perlu jawab survey yang disediakan dan mendapat mata...
mata kemudiannya akan dikumpulkan dan boleh ditukar kepada cash@duit@wang (korang memang mata duitan)...
bayaran akan dibuat melalui paypal..

x der pay pal?
jgan risau..nanti gua buat tutorial macamana nak dapatkan akaun paypal..
biasanya paypal menggunakan kad kredit untuk cashout duit tersebut...
tp bg yang x der kad kredit..
gua akan tunjukkan macammana nak kreditkan duit dalam akuan paypal terus ke akaun bank kita...

nak tahu x macamana? kalau nak tahu, ce g berak kat ruangan komen gua yer.. gua nak taw berapa orang berak x basuh nak tahu



   





p/s: cam x der orang jer nak hadiah coklat free nie....

Thursday, 12 May 2011

hantu mak limah balik masjid????

mampos laa dah keluar citer baru....
lepas citer hantu mak limah balik rumah kuar pulak hantu mak limah balik masjid???

hotak lu~!!
gua nak citer benda lain nie...
bukan citer baru dr ucop tu...


tengok benda nie dulu
gua jumpe kat masjid
what the tahik~!!

sepatutnyer tulisan tu tulis nama iman yang bertugas..
tapi gua nengok....
da jadi mak limah lak....
mak limah bertugas kat masjid ker???

lu taw x gua x kusyuk solat sebab dok menjeling tengok label mak limah tu?
lu taw x gua nak tergelak?
lu taw x gua tengah tahan kencing nie???
lu taw x???
gua yang dok kat belakang nie dah x tahan nak tergelak..
x taw laa imam yang dok solat tu..
entah perasan ke x?
kalo perasan...batal solat smua kan...nak2 rakaat last lak 2...
memang nak kene hempok r...


korang rase saper yang conteng???
tok imam???
x mungkin(tp dorang pom tengok mak limah gak)
tok bilal???(ntah ler)
mak limah???(dr mana datang makcik nie plak???


ce cite ce cite..
sapa pnyer keje nie....
sah2 gua x kusyuk solat....


p/s:  masjid nie bukan kat kampung gua ekk...orang kampung gua baik2 jer..cam gua...