expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

bagi kucing makan yer~!!

Friday, 27 May 2011

kontest muka ntah pape jer

AWAS~ini sticky post...post terbaru kat bawah yer~!!


disebabkan gua baru jer cashout dari churp-churp dan dapat bonus ckit sebab bnyak tempahan......
gua nak buat kontest ni tok korang.....
gua pon nak kongsi ngan korang laa...moga-moga murah rezeki gua.....


senang jer nak join.....

  1. mesti jadi follower gua
  2. letak pic gian ghairah korang yang tgah buat muker burok bebenor....ikot korang laa nak buat muker monyet ker...hidong babi ker..(opsss)...nak jelir ker....asalkan burok jer gua tngok muker korang ...biar gua menyampah tgok muker korang..hahahha (contoh pic cam member aku kat atas tu...)
  3. citer pasal pic tu *x wajib*
  4. nyatakan entry kat blog nie yang korang shuker.....
  5. tag 2@3 blogger dan pastikan dorang taw dorang di tag (biar gempak ckit kontest nie) lagi ramai join...lagi laa gua rase nak bagi adiah besar2 dan bnyak2..(pokai laa gua nnti)
  6. jgan lpe letak link ke entry ni kat entry tersebut...mne taw ada orang nak join pas tgok blog korang...
  7. tinggalkan url entry tersebut kat ruangan komen..senang gua nak jejak
  8. kiss aku.......hhahahahah(gurau jer...tp kalau nak kiss gak bleh ..untok mereka yang comel jer...ahakz...).. 
rase-rasenyer.. 2 jer kowt.... enjoy yer.....
tarikh tutop... 27 JUN 2011  27 JULAI(sorry sebab gua tgah sambung blajar..so..kene lanjutkan tarikh) ..sebulan 2bulan tempoh korang bermuka cun pelik..haha

adiah???? hohohohoho...setakat nie biar rahsia dulu.....
yang pasti lumayan gak laa......
salah sorang sponsor adalah kedai cokelat.....x termasuk hadiah dari gua lagi

untuk entry nie.... gua tag
cik AMIRA yang x gosok gigi
LIYANA yang suker main game
EIDA: bibik kucing gua

selamat mencuba~!!
adios~!!






22 comments:

  1. bibik kucing menjoinkan diri..! :)

    http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/05/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  2. okk...dh join..:)xtau ok ke x...hoho

    http://baizuratuha.blogspot.com/2011/05/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  3. haha! jahat. nanti lah join.

    ReplyDelete
  4. aku wat muka burok pn jd comel gak... cmne tu? haha

    ReplyDelete
  5. join !,
    http://tehaalarh.blogspot.com/2011/05/kontest-muka-ntah-pape-jer-by-kucing.html

    ReplyDelete
  6. waaa...menarik... aku ada 1 gamba yg membe aku candid... nnt aku buat...
    p/s:aku pkai wordpress, alngkah bahagianye kalau ko sediakan option username & url kat profile comment... cadangan je...

    ReplyDelete
  7. http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/kontest-muka-ntah-pape-jer-pendamba.html
    nah harap boleh terima la entri aku yang tak seberapa ni kawan..hehe

    ReplyDelete
  8. ok dah http://kakicandid.com/blog/2011/05/29/kontest-muka-ntah-pape-jer/

    ReplyDelete
  9. daa joen !!!

    http://snowcakesyummys.blogspot.com/2011/05/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  10. dahh join ... sumpahh malu !

    http://shutup-bebeh.blogspot.com/2011/06/contest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  11. http://cikaidataici.blogspot.com/2011/06/muka-entah-pape-jer.html

    saya join :)

    ReplyDelete
  12. hani da join..=)

    http://honeysue93.blogspot.com/2011/06/kontest-muka-ntah-pape-je.html

    ReplyDelete
  13. I've joined!!

    http://sengalventures.blogspot.com/2011/06/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  14. I've joined!!

    http://sengalventures.blogspot.com/2011/06/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  15. http://hafizahjamilah.blogspot.com/2011/06/contest-muka-ntah-pape.html
    dah join :)

    ReplyDelete
  16. law edit gambar bule ke?

    ReplyDelete
  17. I've joined..take a look ^^
    http://monologuenthetypewriter.blogspot.com/2011/06/contest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  18. dah join dah join :)

    http://asmilethathidesapain.blogspot.com/2011/06/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete
  19. check it out~

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/kontest-muka-ntah-pape-jer.html

    tenkiu....
    adios amigos

    ReplyDelete
  20. join dah...

    http://shahrizlynn143.blogspot.com/2011/06/kontest-muka-entah-pape-je.html

    tenkiu ;)

    ReplyDelete
  21. aku joiin..
    nnt tgok blog aku nie ok..
    http://generasiboneka-neo.blogspot.com/2011/06/contest-muke-ntah-papew-jer.html
    thanks..

    ReplyDelete
  22. abang . kyta tkar link laa . sila ke sini . okayhh ??? http://ouhmygosh-itsme.blogspot.com/2011/06/contest-muka-ntah-pape-jer.html

    ReplyDelete